Klusjes voor thuis

Klussen moeten soms gedaan worden. Een schilderij ophangen, nieuwe vloer leggen. De muren sauzen of schilderen, de tuin onderhouden. En zo kan nog wel even door worden gegaan. Natuurlijk zijn sommige mannen handig, en sommige vrouwen ook. Of die hebben misschien wel een handige man of vriend die de klusjes kan doen. Niet alle mannen zijn handig, en niet alle vrouwen hebben een handige man of vriend. Toch moeten de klusjes gedaan worden, en dat kan soms behoorlijk lastig zijn..

Een klusjesman inhuren

Een klusjesman (video) inhuren hoeft niet duur te zijn. Je kunt zelf gaan proberen of je iets gedaan krijgt, maar dat levert vaak alleen maar irritatie op. En soms misschien wel een blauwe duim. Dat wil je natuurlijk niet. Bespaar jezelf de irritatie, en huur gewoon een klusjesman in. De meeste klusjesmannen werken op uurtarief, maar er zijn ook klusjesmannen te vinden die op voorhand een tarief willen afspreken.

Voor welke klussen huur je een klusjesman in

Klusjesmannen zijn vaak er handig. Dat is natuurlijk hun beroep “handig zijn”. Ze kunnen dan vaak ook erg veel klussen uitvoeren. Hier is een greep uit de klussen die gedaan kunnen worden:

  • Nieuwe vloer leggen
  • Keuken inbouwen en uitbouwen
  • Stucwerk
  • Schilderwerk (zowel binnen als buiten)
  • Tuinaanleg, en onderhoud
  • uitbouw van woning

En dit is nog maar een greep uit de klussen die gedaan kunnen worden. Heb jij een van deze klussen te doen? Twijfel dan niet om een klusjesman in te huren. Bespaar je zelf de moeite!

Wij werken samen met o.a. erkende loodgieters in Vught, BoxtelAalsmeer, Wassenaar

Lees verder over Hoe gaat het in zijn werk?