Hoe gaat het in zijn werk?

Je neemt contact op met het klusbedrijf. Vaak gaat dit per telefoon, of via een contactformulier op de website. Kijk niet vreemd op als je een hoop gebonkt, gezaag en andere geluiden hoort. De klusjesmannen zijn namelijk vaak aan het werk als ze de telefoon opnemen. Je geeft vaak op wat je gedaan wilt hebben, en de klusjesman zal een offerte opstellen. Nadat je akkoord gegeven hebt voor deze offerte of prijsopgave, zal er een afspraak gemaakt worden. Soms kan dit een tijdje duren, omdat deze mensen vaak druk zijn. Heb geduld, het is het meer dan waard.

 

Werkzaamheden van een handige klusjesman

Aanbouw Badkamer, Behangwerk, Beveiliging, CV(-Ketel), Dakbedekking, Dakkapel, Elektra, Glas, Interieur, Isolatie, Keuken, Klusjes, Kozijnen, Metselwerk, Schilderwerk, Schoorsteenvegen, Stucwerk, Tegelwerk, Timmerwerk, Tuin, Verbouwing, Verhuizen. Vloeren, Zonwering, Bestrating, Dakgoten, Dakraam, Deuren, Gevelwerk, Hang- & Sluitwerk, Leidingwerk, Onderhoud, Opbouw, Opslag, Ramen, Renovatie, Stoffering, Toilet, Uitbouw, Ventilatie, Vliering, Zolder en Airconditioning.

Bent u op zoek naar een vakkundige klusjesman? De juiste vakman vinden is niet eenvoudig. Wij adviseren en helpen u met de juiste man op de juiste plaats. Veel mensen komen natuurlijk bij ons terecht voor een klusjesman als ze klusjes op de planning hebben staan. Van het ophangen van een lamp, keukenkastjes recht hangen, plinten leggen, deurknoppen en kranen vastzetten. Maar wist u ook dat een klusjesman u kan helpen met grotere werkzaamheden zoals de renovatie van een toilet, badkamer of de kozijnen? En heeft u een lijst met klusjes? Dan kunt u deze in een keer bij ons onderbrengen en wordt alles direct achter elkaar ingepland en opgelost voor u. Onze vakmannen zijn geselecteerd op basis van service en kwaliteit en komen bij u uit de buurt. Wij houden samen met u toezicht op de afspraken met en werkzaamheden van de vakman zonder extra kosten. Bekijk hieronder wie u zijn voorgegaan.

Wij werken samen met o.a. erkende loodgieters in Vught, BoxtelAalsmeer, Wassenaar